Zonnebank

 
Wellness

Welkom    Sauna    Zonnebank    Massage     Voedingsadvies

Massages


Basis behandeling:


 1. OpsommingstekenVoetverzorging

 2. OpsommingstekenScrub

 3. OpsommingstekenNagels knippen

 4. OpsommingstekenNagelomgeving verzorgen

 5. OpsommingstekenEelt verwijderen

 6. OpsommingstekenVijlen en polijsten van nagels en polijsten van de voet

 7. OpsommingstekenCreme aanbrengen  

 8. OpsommingstekenLakken van de nagels       


Korte behandeling:


 1. OpsommingstekenNagels knippen

 2. OpsommingstekenEelt verwijderen

 3. OpsommingstekenVijlen en polijsten van de nagels en polijsten van de voet

 4. OpsommingstekenVoedende crème aanbrengen.


Relaxerende massages (full body  of enkel achterkant)


De ontspanningsmassage is bedoeld voor ontspanning en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen.

In de ontspanningsmassage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, buik ,schouders, nek, gezicht, hoofd,  benen, voeten.

Masseren ontspant de huid, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee ook de doorbloeding van verschillende organen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd.


Gezichtsmassage


Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen. Ook je uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: je gezicht is je visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga je er echt jonger uitzien.


Voet + onderbeenmassage


Een relaxerende voet/onderbeenmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht. De delen die door stress uit balans zijn geraakt, worden weer van voldoende bloed en energie voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voet/onderbeenmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten. Een relaxerende massage is een echte weldaad.


Stoelmassage


Stoelmassage is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij verschillende punten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden bewerkt. Deze massage wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie en duurt standaard 20 minuten.
Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, Je komt tot rust en kan achteraf met veel energie het werk hervatten.


Nek- , Schoudermassage


STRESS kiest vaak de nek en schouders om zich te nestelen.Een nekmassage is een fantastische manier om die spanning los te maken. Massages kunnen ook de bloedcirculatie verbeteren, hoofdpijn verminderen, iemands stemming verbeteren en een energieoppepper geven.


Tibitaanse massage


Deze volledige lichaamsbehandeling combineert methodes van de Tibetaanse medische en traditionele massage. Door het uitoefenen van druk, aangepast aan de tonus van verschillende punten, wordt je aandacht gefocust en krijgt het lichaam de kans om gepast te reageren en te ontspannen.
De traditionele massagetechnieken, die met een beetje olie toegepast worden, zijn krachtig en diepgaand en rekt de spanning uit de spieren. Deze massage heeft de kracht om blokkades te verhelpen en mentale stress te verlichten. Ze bevordert de bloedcirculatie en creëert evenwicht in de verdeling van energie in ons lichaam, ze verfrist en verheldert de geest en biedt een grote opluchting en ontspanning.


Aroma massages (full body, enkel behandelende zone)


Bij aromamassage gebruikt men een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling kan per persoon verschillen omdat men het mengsel gaat afstemmen op het doel van de massage. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.

Voor de massage zal dus eerst gevraagd worden wat jij verwacht, rustgevend, stimulerend,... Naargelang uw vraag wordt dan een gepaste olie gekozen.


De behandeling

De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.


Zwangerschapsmassage


De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, maar ook je baby zal er van kunnen genieten.

Kom onze heerlijke zwangerschapsmassage eens proberen. We beginnen met een heerlijke hoofd-, aangezichts-, nek-, en schoudermassage. Nadien kun je genieten van een rug massage (die in zijlig uitgevoerd wordt) en gaan dan naar de benen, waar we een zachte lymfedrainage uitvoeren. Deze massage van de benen is ideaal voor aanstaande mama’s die last hebben van zware benen en vochtophoping, maar doet vooral echt deugd.
Nadien worden, armen- , handen en voeten verwend met als kers op de taart een pedicurebehandeling die gratis aangeboden wordt bij deze zwangerschapsmassage.


Postnatale massage


Hoe mooi en hoe ingrijpend je zwangerschap en bevalling ook geweest zijn, je lichaam heeft het best zwaar gehad. Postnatale massage geeft niet alleen verlichting bij hoofdpijn, vermoeidheid en pijnklachten, het geeft je ook even wat tijd voor jezelf (wat vanaf nu eerder zeldzaam is). Deze massage draait helemaal om jou als kersverse mama, met een moment van rust en ontspanning.

Een postnatale massage is ideaal ter ondersteuning van je herstelproces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van de baby blues. Tijdens de zwangerschap veranderen er verschillende dingen in je lichaam en dit proces wordt dan beëindigd met de meest intensieve oefening namelijk de bevalling. Een bevalling wordt vaak vergeleken met het lopen van een marathon. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig hersteld bent. Zo intensief is een bevalling! Bovendien verdien je het gewoon om na die zware inspanning lekker verwend te worden! Vind je zelf niet?

Voetverzorging   (kan in combinatie met voet- en onderbeenmassage)
Tarieven


Download het PDF-document met alle tarieven: MassagesPrijzenArsSalubris2018.pdf