Ben je op zoek naar een fitness waar je in alle rust aan je gezondheid kan werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Fitnessruimte bied je de mogelijkheid om je persoonlijke doelen te bereiken in een aangename private sfeer. 

Kom je liever in groepsverband trainen kan dit tijdens onze groepslessen.
Bij de groepstrainingen richten we ons vooral op personen die op een leuke manier gezond ouder willen worden. We doen dit aan de hand van functionele oefeningen om de kracht, stabiliteit, lenigheid en evenwicht te onderhouden of te verbeteren.

Onze cardiotoestellen staan dan weer klaar om te werken aan het uithoudingsvermogen

 

Fitness

Fitness Weekpas

Kom 1x per week trainen, individueel met een 8 wekenschema of samen in groep onder begeleiding  

Fitness Basis

Kom onbeperkt trainen 7/7 met een 6 wekelijkse opvolging van je resultaten en een aangepast schema

Groepstraining

Kom onbeperkt trainen 7/7 en sluit onbeperkt aan bij de groepstrainingen waar we je begeleiden naar een actievere en gezondere levensstijl 

Openingsuren

Maandag tot Zaterdag:  6u30 - 23u

Zondag: 6u30 - 13u

Uurrooster Groepstrainingen

Maandag: 19u30-20u30

Dinsdag: 17u-18u

Woensdag: 20u-21u

Donderdag: 9u30 - 10u30

Personal Training

Op Afspraak

 

Personal Training

 

Ben je meer op zoek naar persoonlijke begeleiding van een coach tijdens het sporten. Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Een personal trainer kan je namelijk begeleiden bij het halen van jouw doelstellingen.  Je zult sneller een algehele gezonde levensstijl realiseren, wat ook onze prioriteit is!

We weten hoe belangrijk het opbouwen van vertrouwen is. Daarom bieden we een vrijblijvend intakegesprek aan en kijken we samen waar je nu staat op vlak van conditie en kracht, maar ook naar je algehele gezondheid

Een persoonlijke coach zorgt ervoor dat je tijdens het sporten de oefeningen op een correcte manier uitvoert, weet precies wat er nodig is om jouw training tot een succes te maken. Met die kennis kun je meteen beginnen aan jouw training met een motivator naast je.  Jouw personal trainer verzorgt alles van het begin tot eind.

Maak snel je afspraak!

Afspraak of meer info