Wellness

Een spel met de oer-elementen water, vuur en lucht.

Een spel, dat niet alleen dient tot reiniging van het lichaam en herstel van krachten, maar waar je ook gewoon kan komen genieten, een verwenmoment waarmee je even helemaal los kunt breken van het dagelijks leven!

Faciliteiten

Finse Sauna

Een Finse sauna, een traditionele sauna, is ideaal voor echte levensgenieters. U kunt heerlijk genieten van de warmte, liggend of zittend op houten banken met diverse hoogtes. De temperatuur van de lucht in Finse sauna’s wordt erg hoog, soms tot wel 90 graden Celcius. U begint in een Finse sauna dus snel te zweten, waardoor bijvoorbeeld de doorbloeding wordt bevorderd en de hartprestatie wordt verhoogd.
Even helemaal niets, alleen maar genieten!

Infrarood Sauna

De infraroodstralers van een infraroodcabine verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen

 

Stoombad

In vergelijking met een sauna, is de temperatuur in een stoomcabine lager en is de lucht niet droog maar vochtig. Je huid reinigt als het ware zichzelf en wordt zacht en soepel. De aanwezige stoom in de stoom cabine is bijzonder goed voor je luchtwegen en kan verzachtend werken bij een verkoudheid of sinusitis. Je kan voor een complete wellness ervaring ook bijvoorbeeld eucalyptusolie aan de stoom toevoegen; héérlijk! 

Arrangementen

Club-Sauna (Enkel voor Leden)

Wens je gebruik te maken van één of meerdere wellness faciliteiten na het trainen?

Mogelijkheid tot reservatie iedere weekdag.
Ook de zaterdagvoormiddag en alle vrije momenten tijdens de openingsuren van de fitness.

Basis Arrangement

Ook niet leden kunnen een basis arrangement boeken.

Een basisarrangement omvat een welkomstdrankje en badjassen. Het gebruik van Finse Sauna, Infrarood Sauna en Stoombad. Lekker genieten in onze relaxruimte, een verfrissende douche of voor de durvers een plons in ons met koud water gevulde dompelton!

Ook weekendverhuur mogelijk.

Contacteer ons gerust voor extra mogelijkheden of wensen

Meer info of Reserveren